Purple Passion Kommunikation AB

Hur vi jobbar

Purple Passion Kommunikation har stor erfarenhet av att kombinera design och kommunikation på ett sätt som stärker kundens identitet och varumärke. 

 

Vi producerar allt ifrån redaktionell text och bild, företagspresentationer, varumärkesprofiler, hemsidor, personaltidningar, nyhetsbrev, marknadsförings- och utställningsmaterial till årsredovisningar och annan strategisk information, såväl text-, foto- som designmässigt. Vi hanterar förstås även produkt- och studiofotografering samt rörlig bild.

 

Vi arbetar efter ett...

 

...internt processdrivet planeringssystem där inget riskerar att ”falla mellan stolarna”. Allt för att säkerställa hög kvalitet. Vi kan också, i enstaka kommunikationsprocesser, anta en mer konsultativ roll om så önskas. Exempel på detta är korrekturläsning av interna texter, råd, stöd och kreativ input i kommunikationsarbetet vid kundens internt producerade text-, foto- och designmaterial. 

 

 

 

Samtidigt som vi är...

 

...specialiserade på att utföra redaktionella uppdrag samt kommunikation för den offentliga sektorn och det privata näringslivet är vi heller inte främmande för att producera marknadsföringsmaterial för detaljhandeln samt för förenings- och nöjeslivet. För oss är det en självklarhet att hjälpa våra kunder genom hela processen ”från ax till limpa”. Detta innefattar förstås också kontakten med tryckerier och hjälp med distribution till slutkund.